MB-Familiedag in Burgum op zaterdag 20 mei 2017

MB FAMILIEDAG – BURGUM (Friesland), zaterdag 20 mei 2017 Aangezien de MB familiedag vorig jaar goed is ontvangen, wordt er dit jaar in samenwerking met de Wclubs van KlasseKlassiek, op 20 mei 2017 voor de tweede keer een leuke, gezellige en informatieve bijeenkomst van liefhebbers van oldtimers/youngtimers georganiseerd.

Uw bent met uw M-B Ster (of als gewone bezoeker) van harte welkom in het hoge noorden van 10.30 tot 16.00 uur op het grote terrein van Autoschat in Burgum Friesland, waar van alles te zien en te doen zal zijn. Deze MB familiedag staat boven alle clubs dus elke club, die iets met de ster heeft te maken is hierbij van harte uitgenodigd op deze dag in het prachtige Friesland.

Uitnodigingen zijn verstuurd aan de clubs die bij de MBAC zijn aangesloten, zoals de MB107SL-club, MBTCN (terreinwagenclub), Strich 8 club (W114/115) , S-klasseclub, SLK-club, MB W123 club en de modellenclub (MBMC), maar ook de MBCN, de Heckflosseclub, Mercedes-Benz vriendenclub, de AMG vriendenclub en het MBklassiekerforum. We gaan uit van een maximum aantal deelnemers van 200 auto’s.

Klik hier voor het volledige bericht inclusief voorlopig programma.

Houd deze datum vrij in uw agenda en kom met of zonder uw old/youngtimer naar deze familiedag in Friesland! U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij:

secretariaat@mb107sl-club.nl of bij
beheerwclubs@gmail.com