Op zondag 30 september aanstaande organiseren Pierre Jongebloet en zijn vrouw onze Najaarsrit. Om een uur of half 11, niet te vroeg voor de-van-ver-komers, starten we bij restaurant ’t Voorhuys, gelegen aan De Deel 20, 8302 EK in Emmeloord, tel. 0527-612870.

Route en eindpunt
We rijden een stukje door de onderkant van Friesland, dan Drenthe in en denken ergens in Dwingeloo te gaan lunchen. Er zijn daar op De Brink plaats en restaurants genoeg ter keuze. Er is GEEN gezamenlijke lunchplaats afgesproken, dus een ieder is vrij om een leuke locatie te vinden. Daarna rijden we verder door de kop van Overijssel terug richting de Noordoostpolder, naar het eindpunt. Dat is bij restaurant De Voorst (ook camping, huisjes enz.), gelegen aan Leemringweg 29, 8317 RD Kraggenburg, tel. 0527-252483. Daar denken we rond 16.00 uur aan te komen.

Aanmelden
Daar Jan Boeren ook contact heeft met de MBCCZN (de Brabantse M-B club), hebben we afgesproken dat Jan de aanmeldingen voor deze rit voor beide clubs verzorgt. Zijn mailadres is jlboeren@ziggo.nl. Aanmelden kan tot en met zondag 16 september 2012. Graag de volgende gegevens bij de aanmelding opgeven:

  • Het aantal deelnemers en eventueel het aantal kinderen
  • Uw mobiele telefoonnummer

Uiteraard hopen we op een goede opkomst, mooi weer en een geslaagde dag!
Met vriendelijke groet en tot de 30e september, namens het organisatieteam,

Pierre Jongebloet