Beste Heckflosse rijder,

Leuk dat je positief hebt gereageerd! Je ziet er wat in wppic1om gezamenlijk informatie e.d. uit te wisselen door je te registreren in ons Register. Het is in dit opzicht natuurlijk van belang om een aantal ‘kerngegevens’ van ieder lid en van zijn Heckflosse vast te leggen. Zoals b.v. adresgegevens voor de verzending van het Heckflosse Infobulletin, specifieke informatie of mededeling aan de leden.
Wat de kosten aangaat verwachten we, voor zolang het ‘ambitie’-niveau op het registreren en onderling uitwisselen van informatie e.d. ligt, dat de beurs zo goed als dicht gehouden kan worden. Dankzij onze sponsoren is ons Register bijna geheel kosteloos en blijvend ‘laagdrempelig’.

Door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen, stuur je ons je gegevens ter registratie. Alle informatie van de eigenaar en zijn of haar Heckflosse(n) wordt vertrouwelijk behandeld en is niet zichtbaar voor andere leden of derden. Alles blijft dus altijd binnen de geregistreerde groep en gaat niet naar de ‘boze’ buitenwereld.
Vooral de opgave van het kenteken is voor ons als Register van cruciaal belang om de levensloop van de Heckflossen te kunnen volgen. 

Het Nederlands Heckflosse Register heeft een communicatieprotocol.
Als een lid contact zoekt met andere leden in de omgeving van zijn woonplaats, dan kan via een verzoek aan de ledenadministratie een opgave van die leden worden verstrekt. De te verstrekken informatie bevat uitsluitend naam, woonplaats en e-mailadres.
Het betreffende lid dat kopij aanlevert geeft automatisch toestemming voor publicatie van zijn ingezonden materiaal in het Heckflosse Infobulletin, op de NHR website, op een fotoalbumwebsite en op Facebook.

Velden aangeduid met * zijn verplicht. Lees voordat je je gegevens verstuurd onze privacy verklaring goed door. 

 

Heb je nog speciale informatie en of vaardigheden bv. ervaring op een motor type of met carrosserie werkzaamheden, elektrotechniek, lassen ed. die van belang kunnen zijn voor mede geregistreerden, vul dat dan svp. hier nog aan. Ben je in het bezit van een Heckflosse? Vul dan hieronder de gegevens van je automobiel in. Zo niet, scroll dan naar beneden om je inschrijving af te ronden.