Na het succes van onze eerste technische dag in 2013 willen we dit jaar twee dagen organiseren in twee verschillende delen van ons land, zodat meerdere leden de mogelijkheid hebben om deze leerzame en gezellige dag bij te wonen. De eerste Technische Dag vindt plaats bij De Gruyter & De Jong in Bergambacht. Dhr. Cor de Jong draagt ons register een warm hart toe en is een van onze sponsoren. Als Heckflosse Register zijn wij Cor hier zeer erkentelijk voor.

Wat is de bedoeling?
Dat hangt mede van de onderwerpen af die de deelnemers vooraf aan geven. Denk bijvoorbeeld aan: wat te doen na de winterslaap, onderhoud remmen, kleppen stellen, wat moet er gesmeerd worden, wat kan ik zelf doen aan onderhoud, wel of niet loodvervanger gebruiken, onderhoud banden gedurende de winterstalling, enzovoort, enzovoort.

Data
In overleg met Cor hebben we zaterdag 19 april 2014 gekozen als datum voor deze dag. De aanvang is om 10.00 uur ’s morgens en duurt tot circa 16.00 uur. Na de ontvangst met koffie gaan we in de werkplaats van start en tussen de middag gebruiken we gezamenlijk een lunch. ’s Middags staan een pilsje of iets fris voor ons klaar. Voor de dames kan er een workshop of iets gezelligs geregeld worden, mits daar voldoende deelneemsters voor zijn.

Kosten
De kosten bedragen EUR 15,00 per persoon, waarin begrepen zijn de ontvangst, de lunch en iets te drinken s middags. Mocht er iets voor de dames georganiseerd worden, dan is dat NIET in dit bedrag inbegrepen.

Aanmelden
Het aanmelden geschiedt via de mail aan Jan Boeren, zijn mailadres is jlboeren@ziggo.nl.
Hierin dient aangegeven te worden:

Betalen
De deelnemers dienen het bedrag ter plekke contant af te rekenen met de penningmeester. Daar ik deze werkzaamheden ook voor jullie verricht, zal ik uiteraard op die dag aanwezig zijn. Met de financiële rompslomp mogen we Cor NIET opzadelen. We mogen al heel blij zijn dat we zo gastvrij ontvangen worden.

Informatie over het bedrijf
Velen kennen het bedrijf als sponsor van ons Register, maar kijk ook eens op hun website: www.mercedes-klassiekerservice.nl. Adres: Provincialeweg 9 te 2861 GH Bergambacht.